Ești genul de om care judecă după aparențe? Deși nu îți dorești, faci discriminări ferindu-te de anumite persoane?

Omule, trebuie să-ți spun că viața e mai mult decât ceea ce vezi și ceea ce crezi. Chiar dacă ai impresia că un homeless nu îți poate oferi o poveste de viață să te lase cu gura căscată eu zic că poate. De ce?

Am cunoscut un tip acum 2 zile. Am ieșit în parc fiind o vreme numai bună de o plimbare. Lângă mine și prietena mea era un tip ce arăta a boschetar cu acte în regulă. Nu este român. Din motive de confidențialitate nu îi pot face public numele, dar îl voi numi Andi, așa cum prietena mea a ales să i se adreseze.

Andi, este un băiat de 20 și un pic de ani, brazilian, crescut de o familie de italieni. Când am început să vorbim cu el și să îl luăm la foi mărunte că ce caută în România și mai ales de ce doarme pe bancă în parc ne-a oferit un răspuns ciudat, ce poate stârni râsete:” Îmi caut marea iubire.” a răspuns el plin de încredere cu un zâmbet imens pe față.

Ciudat mod de ați căuta marea dragoste, nu? Deși băiatul depindea lunar de o sumă de bani destul de consistentă pentru traiul în România, a ales acest mod de viață dintr-un motiv: nu vrea să se îndrăgostească orbește, iar aceasta să profite de banii săi, sau cel puțin să găsească o fată care ii poate iubi sufletul nu portofelul.

Interesant, nu? Am stat câteva ore bune cu el la discuții încercând să-l convingem că în stilul acesta le va speria pe presupusele interesate. Și oricum, ce fată întreagă la cap s-ar uita la un om al străzi?!!!

Cu toate puterile noastre, argumente exemplificate, statistici, citate de viață etc, nu am reușit să-l convingem că nu e întocmai ok ce face. Sperăm că măcar l-am pus pe gânduri.

Acum stau și mă întreb, dacă omul acesta se sacrifică în acest mod pentru a-și găsi iubirea vieții lui, câte moduri ciudate, și mai ales care ar fi acelea, mai există?

Un lucru e cert: disperarea oamnenilor pentru a-și găsi fericirea în brațele cuiva e mare, uneori exagerat de mare. Hmm… și încă un lucru: Cu banii poți cumpăra o persoană, dar nu și iubirea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.