Astrologii anunță că în această lună, datoritită tranzitelor care se vor petrece, tensiunea din relații se va diminua și îți vor face loc declarațiile de dragoste. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, acesta este un moment bun pentru o împăcare. Relațiile sentimentale sunt favoritele acestei luni. Dacă te simți mai visător/ visătoare ca de obicei, fie tolerezi mai ușor ceea ce se întâmplă în jurul tău, nu te speria. Sunt doar efectele astrelor.

Berbec – Horoscop Martie 2021

Până la data de 21 martie, ai tendința să fii mai romantic/ă, mai poetic/ă, poate chiar să faci un pas mai îndrăzneț către o persoană pe care o placi. Îți regăsești încrederea în tine și în puterea ta de seducție. La locul de muncă, te vei face remarcat în ochii șefului. Simți să spui tot ce ai pe suflet și să te faci auzit/ă. Nu devenii insistent/ă. În ceea ce privește banii, după data de 21 martie se deblochează situația și poți avansa la locul de muncă, sau chiar să faci niște bani pe cont propriu. Cine știe, poate îți deschizi o firmă.

Taur – Horoscop Martie 2021

Dacă nu ești într-o relație, stai liniștit/ă pentru că luna martie îți aduce posibilitatea de a-ți găsi sufletul pereche. În cazul în care ești într-o relație, oficializată sau nu, după data de 4 martie se va pune problema banilor. Acesta este un moment bun pentru a vedea dacă relația ta amoroasă se bazează pe sentimente sau pe situația materială. Pe plan profesional, luna martie se anunță foarte bună. În perioada 25-28 martie vei beneficia de un ajutor nesperat. Poți atrage de partea ta o persoană care să-ți finanțeze un proiect, fie reușești să-ți dobândești independența financiară.

Gemeni – Horoscop Martie 2021

Pentru zodia Gemeni astrele nu au o veste bună. S-ar putea să constați că mariajul tău nu este altceva decât o alianță profesională, în loc să fie o legătură de suflet. Pe plan personal, sunt 2 posibilități: fie ești norocosul/norocoasa care o să ajungă pe o funcție de conducere, fie îți vei da seama că valorile tale nu se potrivesc cu cele ale companiei pentru care lucrezi. Profită de această lună și evaluează cu luciditate aspectele din viața ta profesională.

Rac – Horoscop Martie 2021

Treci printr-o perioadă ușor zbuciumată. În această lună vei putea să te detașezi de evenimentele amoroase din trecutul tău. Vei reuși să te împaci cu fantomele trecutului pentru a te bucura de prezent. S-ar putea să-ți dorești să te retragi undeva într-un colț liniștit și să muncești departe de ochii curioșilor. Te gândești serios la o schimbare în direcția profesională. S-ar putea să faci niște cursuri de specializare.

Leu – Horoscop Martie 2021

Te bucuri de o energie de-a dreptul atrăgătoare. Indiferent în ce stadiu ești în relația cu partenerul, lucrurile se vor îmbunătății. Fii puțin mai atent la nevoile celui de lângă tine. Cât despre bani, datorii mai vechi își fac apariția și nu te lasă să dormi liniștit. Ai nevoie să obții o finanțare rapidă. Nu încerca să-ți impui punctul de vedere la locul de muncă. Vei atrage exact opusul a ceea ce îți dorești.

Fecioară – Horoscop Martie 2021

Singuri sau într-o relație, nativii Fecioară se bucură de o lună plină de armonie pe plan sentimental. Ești interesat de ceilalți și de dorințele lor. Discuțiile sincere sunt plăcerea ta și cu asta te vei delecta. S-ar putea să ai parte de o împăcare cu o persoană care în trecut ți-a oferit o relație zbuciumată. Pe plan profesional, este posibil să faci o schimbare. S-ar putea ca unele persoane să nu fie prea fericite de alegerea ta. Să nu te mire dacă vei ajunge subiect de bârfă.

Balanța – Horoscop Martie 2021

Pe plan amoros, nativii Balanță au așteptări mari de la partenerii lor. Vă simțiți atrași de persoane care au o aură de mentor. Începeți să nu mai puneți atât de mult accent pe aspectul fizic încât ajungeți să tânjiți după potrivirea intelectuală. Apar noi oportunițăți de dezvoltare profesională. Astrologii recomandă să profitați acum de aceste uși deschise. O să vă mulțumiți mai târziu.

Scorpion – Horoscop Martie 2021

Vrei totul sau nimic. Pe plan amoros, nu mai merge cu jumătăți de măsură. Fie apelați la despărțire, fie la căsătorie. Te caracterizează romantismul și ești foarte deschis și profund în discuțiile cu persoana iubită. Nu îți prea stă mintea la muncă. Există însă și o categorie mai mică de Scorpioni care vor da randament maxim în primele două decade ale lunii, urmând mai apoi să lanseze un produs sau serviciu care le vor crește consistent veniturile.

Săgetător – Horoscop Martie 2021

Nativii Săgetător care sunt într-o relație în care pasiunea s-a cam stins, acesta este momentul în care o puteți reaprinde. Pentru celibatari această conjunctură o să vă ajute să descoperiți iubirea undeva aproape de casă: fie pe plaiurile natale, fie vă reîntâlniți cu vreun fost coleg/ sau colegă de clasă. Pe plan profesional te bucuri de o atmosferă liniștită, dar încerci să fugi de responsabilități mai mult ca de obicei.

Capricorn – Horoscop Martie 2021

Te numeri printre nativii care se bucură de pasiune, tandrețe și înțelegi mult mai bine ce vor să-ți transmită sentimele tale. Este o perioadă bună pentru o discuție de cuplu în care să stabiliți țelurile voastre comune pe termen lung. Dacă până acum ți-a plăcut în secret de cineva, acum te bucuri de calități excepționale de comunicare, așa că poți faci un pas important în direcția relației tale. Pe plan profesional, ai tendința să pui mai mult suflet ca de obicei în munca ta.

Vărsăor – Horoscop Martie 2021

Nativii Vărsător au ocazia să-și expună sentimentele față de partener. Vă simțiți mai guralivi. Pe plan profesional, este posibil să vă gândiți la o schimbare. Intrați la negocieri serioase cu actualul partener de afaceri sau cu altcineva. Este recomandat să mai scădeți din pretențiile asupra salariului. Știu că este greu să gășești o cale de mijloc, dar aceasta este cea mai bună variantă.

Pești – Horoscop Martie 2021

Relația amoroasă se îmbunătățește. În cazul în care ești singur/ă, vei atrage o persoană care să-ți satisfacă dorința de afecțiune și erotism. Marte își face tranzitul prin casa emoțiilor Peștilor, așa că poți simți o stare fluctuantă: azi ești îndrăgostit, mâine nu mai ești. Este posibil să deveniți puțin mai agresiv în manifestări. Pe plan profesional, ești într-o cumpănă de proporții. Pare că vei fi ajutat/ ă cu bani de la părinți, lucru care te cam nemulțumește. Ar fi bine să te decizi cum vrei să-ți câștigi singur/ă banii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.