Cine sunt și cine aș putea fi…

Sunt o fată cu visuri mărețe-n geamantan. Călătorind prin lume să descopăr elixirul fericirii și ai iubirii veșnice. Autor de rânduri pline de sentimente, scrise din inimă pentru inimă, trăind cu zâmbetul pe buze fiecare rază de soare și cu lacrimi în ochi fiecare picătură de ploaie.

Aș putea fi partea ascunsă a gândurilor tale. Aș putea arăta cu degetul sentimentele pe care le-ai uitat de mult. Aș putea fi sursa ta de inspirație să începi să-ți trăiești și tu viața.

Ce spun oamenii despre mine

Este exact așa cum vrea să fie. Sora mea are o ambiție ieșită din comun, care uneori îi dă de furcă, dar în același timp are o sensibilitate aparte. Ambiția și sensibilitatea sunt cuvintele care o definesc și o fac să fie ea, sa fie unică.

Lavinia Cioi

Complexă, dinamică, vulcanică, creativă, ambițioasă. De cele mai multe ori orgolioasă, dar la final când trag linie este unul dintre oamenii pe care îi vrei alături.

Paul Marian

Probabil omul cu cea mai bună energie de transmis pe care îl cunosc. Ce îmi place mie cel mai mult la Adelina este gândirea și felul în care te face să vezi lucrurile. Nu contează cine ești și ce ai făcut, ea îți expune greșelile ca fiind acțiuni normale și te face să vezi motivele pentru care ai acționat așa.

Adina Chițulescu


Spune-mi povestea ta și o voi face cunoscută. Mereu există ceva nou de învățat… 🙂